Comedians In Cars Getting Coffee Til Samme Pris Som Game Of Thrones

Det viser sig, at Netflix’ “nye” serie Comedians In Cars Getting Coffee (CCGC) koster det samme, som HBO brugte på hele sæson 6 af Game of Thrones.

100 millioner dollars!

Det er ikke just på produktionsværdi, at serien har det store budget – præmissen i hver episode er, at Jerry Seinfeld henter en komikerkollega i en vintage-bil og derefter tager en kop kaffe på en kaffebar, mens de taler om karriere og livet.

Serien er endnu ikke kommet til den danske udgave af Netflix, men med den oppustede indkøbspris er den sandsynligvis på vej.

GOT-sæsonbudget nummer 2

Derudover har Netflix også langet 20 millioner dollars over bordet til Chris Rock og Dave Chappelle.

Vel og mærke 20 millioner per stand-up-special.

Dermed løber det også op i en Game of Thrones-sæson, da Chappelle har tre specials, mens Rock står noteret for to.

Rock har på det seneste været koblet på The Rundown with Robin Thede(!) samt den kommende Adam Sandler-film The Week of. Derudover var Rock ret populær i 2002. That’s 40 million bucks right there!

Chappelle har der altid været kult omkring. Lige siden komikerens megen publicerede 2005-walk-out fra det succesfulde Chappelle’s Show har der været mystik om komikeren, som derefter forsvandt fra jordens overflade (pga. stress og burn-out – pas på jer selv derude).

Men Chappelles popularitet er fortsat stor, og efter en længere periode væk fra show-business er han nu for alvor tilbage med to stand-up-specials på Netflix.

Det var tidligere HBO, som var frontrunner på stand-up-specials, men de har kastet håndklædet i ringen grundet dårlige streaming-tal.

Chefen for programplanlægning på HBO udtalte i sommers til Hollywood Reporter: “Som kategori udgør stand-up-specials mindre end 1 % af vores streamede indhold på HBO Go og HBO Now.”

Det citat hørte Netflix tydeligvis ikke.

Kilde: QZ.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s